Pushime ne DISNEYLAND me 1199 Euro per 1 familje.

Festoni me familjen tuaj ne Disneyland duke u dhuruar keshtu femijeve tuaj kujtime te paharrueshme ne parkun magjik te Disneyland Paris duke filluar me 1199 Euro per 4 persona per 4 dite qendrim. Ne cmim perfshihen biletat e hyrjes ne park, biletat e avionit si dhe akomodimi ne njerin nga 7 hotelet qe ndodhet brenda Disneyland, me mengjes te perfshire.

You may also like...