Shen Valentini ne Paris ne dt 11-15 Shkurt- 430 Euro Cifti !!!

Festoni Shen Valentinin ne Paris ne datat 11-15 Shkurt, duke filluar me 430 Euro per 2 persona per 5 dite qendrim. Ne cmim perfshihet bileta e avionit me fluturim direkt nga PRISHTINA si dhe akomodimi ne hotel me 3 yje prane qendres te qytetit, me mengjes te perfshire.

You may also like...

Leave a Reply