Shen Valentini ne Berlin ne dt 13-17 Shkurt- 310 Euro Cifti !!!

Festoni Shen Valentinin ne Berlin ne datat 13-17 Shkurt, duke filluar me 310 Euro per 2 persona per 5 dite qendrim. Ne cmim perfshihet bileta e avionit me fluturim direkt nga PRISHTINA si dhe akomodimi ne hotel me 3 yje prane qendres te qytetit, me mengjes te perfshire.

You may also like...

Leave a Reply