Pushoni ne Tenerife gjete gjithe vitit duke filluar me 799 Euro personi. Ne cmim perfshihen biletat avionit (fluturim direkt) si dhe akomodimi ne hotel komod me 3 yje me mengjes dhe darke te perfshire.

Summer Holidays

12% Off
8 Days - 7 Nights