Pushoni ne Maldives duke filluar me 1099 Euro personi. Ne cmim perfshihen biletat avionit (fluturim direkt) si dhe akomodimi ne hotel komod me 4 yje me mengjes dhe darke te perfshire.

Summer Holidays

8% Off
1,200 1,099

8 Days - 7 Nights