Pushime me Krocere ne Det dhe ne Lume me duke filluar me 379 Euro!

Kaloni muajin tuaj te mjaltit me Krocere duke krijuar keshtu kujtime te paharruara duke filluar me 379 euro per person per krocere ne ishujt e Greqise. Kompania jone ofron gjithashtu Krocera ne  te gjithe boten me nisje nga Roma, Genoa, Skandinavia, Dubrovniku e deri ne vendet ekzotike si Bahamas dhe Karaibe. Gjithashtu ofrojme krocera fantastike ne lumenjte qe pershkrojne Europen si p.sh ne Danub, duke bere te mundur keshtu viziten ne 4 qytete te ndryshme ne 4 shtete te ndryshme si Vienna, Budapest, Bratislava, Beograd.

You may also like...